Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Son Dakika Deprem Malatya / SON DAKİKA HABERİ: Malatya Pütürge'de 5,2 büyüklüğünde ... - Afad, malatya'nın pütürge ilçesinde saat 21:06'da yerin 7 kilometre derinliğinde 5 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu.

Son Dakika Deprem Malatya / SON DAKİKA HABERİ: Malatya Pütürge'de 5,2 büyüklüğünde ... - Afad, malatya'nın pütürge ilçesinde saat 21:06'da yerin 7 kilometre derinliğinde 5 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu.. Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Depremin derinliği 5 kilometre olarak açıklandı. Deprem, çevre illerden de hissedildi. Depremin merkezi maltaya'nın pütürge olduğu belirlendi. .türkiye ve yakın çevresindeki son depremler.

Son dakika deprem haberi malatya ilinden geldi. Malatya'nın boztepe yazıhan ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akşam saatlerinde malatya pütürge'de deprem bilgisi alındı. Malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Depremin derinliği 5 kilometre olarak açıklandı.

Son dakika! Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem!
Son dakika! Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! from i.superhaber.tv
Son dakika deprem haberi malatya ilinden geldi. Malatya deprem ile ilgili tüm haberleri ve son dakika malatya deprem haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Son dakika malatya'dan deprem haberi geldi. Malatya'da korkutan deprem malatya'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. Afad depremin şiddetini 4.7 olarak duyurdu. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Son dakika haberine göre malatya pütürge'de 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da artçı sarsıntılar devam ediyor.

Deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı.

Son dakika malatya deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 49 haber bulunmuştur. Toplam 1.022 malatya deprem haberi bulunmuştur. İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. Son dakika haberine göre malatya pütürge'de 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son malatya deprem gelişmeleri ve malatya deprem haberleri burada. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. 10.0 km derinlikte meydana gelen deprem gaziantep, elazığ ve diyarbakırda da hissedildi. Malatya valiliği, toplam 20 evde ağır hasar olduğu mahalle muhtarlarından öğrenilmiş olup herhangi bir can kaybı meydana gelmedeiğini açıkladı. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Büyük elazığ depreminden büyük ölçüde etkilenen malatya, 5 haziran cuma günü saat 21.06'de kandilli rasathanesi verilerine göre 5.3 büyüklüğünde deprem yaşadı. Deprem, malatya dışında çevre illerde de hissedildi. Sivrice depreminin yaralarını yeni yeni sarmaya başlayan ilde malatya'daki deprem sonrası yeniden korku ve panik yaşandı. Depremin derinliği 5 kilometre olarak açıklandı.

Son dakika haberi malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem oldu! 5 ağustos afad kandilli son dakika depremler listesi haberimizde… Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, saat 17:52'de malatya 'nın pütürge ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya deprem ile ilgili tüm haberleri ve son dakika malatya deprem haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Malatya'da korkutan deprem malatya'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu.

Son dakika deprem: Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem ...
Son dakika deprem: Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem ... from i.pstimaj.com
Malatya'da korkutan deprem meydana geldi. Son dakika malatya deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 49 haber bulunmuştur. Son malatya deprem gelişmeleri ve malatya deprem haberleri burada. Malatya'nın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin 6.94 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtilirken. Toplam 1.022 malatya deprem haberi bulunmuştur. Malatya'da meydana gelen deprem elazığ'da da hissedildi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Son dakika haberine göre malatya pütürge'de 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya'da korkutan deprem meydana geldi.

Malatya deprem haberi sayfasında en son yaşanan malatya deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne cnn türk'e eklenen malatya deprem haber başlıkları yer almaktadır. Afad depremin şiddetini 4.7 olarak duyurdu. Son dakika malatya deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 49 haber bulunmuştur. Depremin derinliği 5 kilometre olarak açıklandı. Malatya üst üste gerçekleşen depremler ile sallanıyor. Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas, malatya son depremler. Malatyadaki son depremler için tıkla! Malatya'da saat 12:35 civarında pötürge merkezli deprem meydana geldi. Gece saatlerinde malatya'da bir büyük deprem daha yaşandı. İşte kandilli verilerine göre son depremler ve şiddetleri. Kandilli rasathanesi tarafından gelen son dakika haberine göre; Son dakika malatya deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Akdeniz avrupa sismoloji merkezi'nin (emsc) geçtiği son dakika bilgilerine göre ise malatya'da 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Malatya deprem ile ilgili tüm haberleri ve son dakika malatya deprem haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Son dakika haberi malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem oldu! Malatya'nın pütürge ilçesinde, saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En son malatya deprem haberleri anında burada. Malatya'da artçı sarsıntılar devam ediyor.

Son dakika deprem! Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem ...
Son dakika deprem! Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem ... from im.haberturk.com
Sivrice depreminin yaralarını yeni yeni sarmaya başlayan ilde malatya'daki deprem sonrası yeniden korku ve panik yaşandı. Deprem, malatya dışında çevre illerde de hissedildi. Malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas, malatya son depremler. Malatya 'da korkutan deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberi malatya ilinden geldi. Son malatya deprem gelişmeleri ve malatya deprem haberleri burada. Malatya'da korkutan deprem meydana geldi.

Deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı.

Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 18.30'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin 6.94 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtilirken. Son dakika deprem haberi malatya ilinden geldi. 10.0 km derinlikte meydana gelen deprem gaziantep, elazığ ve diyarbakırda da hissedildi. Son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi. Malatya valiliği, toplam 20 evde ağır hasar olduğu mahalle muhtarlarından öğrenilmiş olup herhangi bir can kaybı meydana gelmedeiğini açıkladı. Alınan son dakika deprem raporlarına göre malatya'nın hekimhan ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Merak edilen ayrıntılar haberimizde yer alıyor. En son malatya deprem haberleri anında burada. Sivrice depreminin yaralarını yeni yeni sarmaya başlayan ilde malatya'daki deprem sonrası yeniden korku ve panik yaşandı. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Kandilli son dakika depremleri için tıklayın. Depremin derinliği 5 kilometre olarak açıklandı.

İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı son dakika deprem. Depremin merkezi maltaya'nın pütürge olduğu belirlendi.